Handy Grip voor Pokémon Go


Handy Grip

Alles heeft zijn voor en nadelen, zo ook de smartphones van tegenwoordig. Tijdens het spelen van Pokémon is het soms lastig om je telefoon goed in de hand te houden tijdens het lopen of rustig fietsen. Waarschijnlijk herken je dit probleem, zeker wanneer je nog iets anders probeert vast te houden. Dit probleem is met de Handy Grip verleden tijd. De ideale oplossing om te voorkomen dat je telefoon valt tijdens het spelen van Pokémon Go.

Hoe werkt de Handy Grip?Handy Grip

De gagdet werkt zeer makkelijk. Je verwijdert het laagje over de sticker laag, druk dan de handy grip even goed op je telefoon of telefoonhoesje. Omdat er gebruik gemaakt wordt van sterke 3M tape blijft de grip altijd goed zitten. Wil je de grip toch weer verwijderen? Geen probleem, met een (bank) pasje kun je de tape er gemakkelijk af halen.

Voordelen Handy Grip

Met de HandyGrip heb je dus geen last meer dat je telefoon bijna uit je handen valt tijdens het spelen van Pokémon Go. Scheelt je dus weer een (potentieel) gebroken scherm. Ook kun je gemakkelijker met meerdere spullen tegelijk lopen, als je bijvoorbeeld net boodschappen gedaan hebt (ook goed voor het uitbroeden van eieren). Daarnaast is deze gadget ook erg handig voor andere doeleinden zoals festivals en het maken van selfies. De Handy Grip is toepasbaar op elke telefoon, dus of je nu een iPhone of Samsung hebt, het maakt helemaal niets uit.

Bestel nu met 25% korting!

Enthousiast geworden? Bestel dan de hem dan met 25% korting via Pokémon Go Guide.

Gebruik de code: Go voor 25% korting
Handy Grip Webwinkel

De 25% korting krijg je op het gehele bestelbedrag, dus wanneer je met meerdere trainers deze handige gadget koopt wordt het dus goedkoper! Bestel nu hier je Handy Grip, in plaats van 5,95 nu voor slechts voor 4,45! Echte een must have voor elke trainer. Deel de code Go met je vrienden en krijg allemaal een handige Handy Grip met 25% korting.

Hoe werkt de handygrip? Zie hier het filmpje van vlogger Sjazie!

 

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
1
Like
Love Love
1
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
1
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Handy Grip voor Pokémon Go

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image