Alle Gyms in jouw buurt veroveren


veroveren van alle Gyms in jouw buurt

In dit artikel staan 7 tips voor het veroveren van alle Gyms in jouw buurt, wees niet bang als je nog laag level bent! Ben je nog niet helemaal op de hoogte van hoe Gyms precies werken? Dan raden we je aan om eerst de basis te lezen in dit artikel en daarna dit artikel over het ontwijken in gevechten.

7 stappen om de ultieme Pokémon Gym leider te worden!

1) Kies een Gym met weinig verkeer

Sommige Gyms wisselen constant van Leider en team, zet je zinnen op een Gym waar het rustig is omheen en die je dus ongestoord aan kunt vallen.

2) Val niet alleen aan

Pokémon Go is gemaakt als MMORPG, Massive Multiplayer Online RPG, oftewel om samen te spelen. Als je dus moeite hebt om een Gym over te nemen, probeer dan teamgenoten of vrienden op te trommelen zodat je de klus niet alleen hoeft te klaren.

3) Organiseer en kies je aanvallende Pokémon zorgvuldig

Een schone werkruimte is een goede werkruimte, in Pokémon Go is dit niet anders. Sorteer je Pokémon van laagste CP naar hoogste. Je wilt niet je sterkste Pokémon dood laten gaan na, bijvoorbeeld, 2 van de 6 gevechten. Daarnaast moet je goed opletten wat je tegenstanders worden waarbij je rekening houdt met welke types effectief zijn tegen de ander.

4) Weet welke Pokémon beter zijn om mee aan te vallen

Als je een Gym gaat aanvallen is het handig om te weten welke Pokémon daar beter in zijn dan andere. Daarvoor hebben we ook een artikel geschreven welke je hier kunt vinden. Geen zin om die te lezen? Dan kun je als algemene leidraad de volgende gebruiken: Dragonite, Lapras, Snorlax, Arcanine, Exeggutor of Vaporeon (zelfs na de laatste update is deze nog erg sterk)

5) Houdt je best verdedigende Pokémon aan de zijlijn

Als je de Gym aan het aanvallen bent kan iedereen in de omgeving dat zien op hun Pokémon Go scherm. Het is dus zaak dat je snel een sterke Pokémon klaar hebt staan om jouw nieuwe gym te beschermen.  Daarom is het verstandig dat je de beste verdediger niet mee neemt naar het gevecht en er zeker van bent dat deze alle HP nog heeft. Want als hij ook maar een klein beetje gewond is kun je hem niet gelijk plaatsen in de nieuwe gym.

6) Laat je best verdedigende Pokémon achter in de veroverde Gym

De beste pokémon om achter te laten hebben vaak de meeste HP zodat ze het langer vol kunnen houden tegen aanvallers. Leidraad voor het verdedigend werk zijn (in volgorde): Lapras, Poliwrath, Dragonite, Snorlax, Exeggutor en SlowBro.

7) Verhoog de Prestive van je nieuwe Gym

Als je de gym hebt overgenomen is deze weer level 1. Om je team en jezelf te helpen is het verstandig om de Prestige te verhogen hiervan te verhogen zodat andere teamgenoten ook hun Pokémon erin kunnen stallen en er voor te zorgen dat de Gym langer van jou blijft! Ingekomen tip: Als je met een groep gaat, stop er dan een lage CP pokémon in om het gym level snel omhoog te krijgen door telkens te trainen tegen die eerste lage CP pokemon!

Veel succes en laat ons weten of je wat aan deze 7 tips hebt gehad! Ps. Vergeet niet je beloning van 10 Pokécoins en 500 stardust op te halen binnen het Shop menu wanneer je een nieuwe gym hebt veroverd.

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
5
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
2
Lol
Like Like
0
Like
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
2
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle Gyms in jouw buurt veroveren

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image