Grote verandering in Gym Prestiges


Gym

Het ziet er naar uit dat Niantic luistert naar de feedback van Pokemon Go trainers. Dit keer met betrekking tot het systeem van gyms. Een aantal weken geleden werd het prestige systeem totaal omgegooid. Gyms werden eenvoudig om te verslaan en moeilijk om naar level 10 te trainen. Dit gaf de trainers met een lager level ook een kans om in een gym terecht te komen.

[adsenseresponsive]

Het is inmiddels bevestigt dat Niantic terug is gegaan naar het oude systeem. De gyms worden weer eenvoudig om te trainen doordat er veel gym prestige bijkomt na het trainen van een gym. Het verslaan van gym van een ander team zal langer duren dan voorheen door de reductie in gym prestige per gym battle.

You win Gym battle

Naar verwachting stijgt het aantal gyms met een hoog level de komende dagen snel. De komende tijd zullen we dus weer vaker level 9 en 10 gyms te zien krijgen. Voor trainers een fijne bijkomstigheid om dagelijks een aantal coins te claimen, zonder dat je iedere dag moet strijden om in een gym terecht te komen.

[adsenseresponsive]

Het is goed om te zien dat Niantic luistert naar de kritiek van Pokemon Go gebruikers. Als ze echt doen wat trainers willen, kunnen we binnenkort de Pokemon van generatie 2 verwachten. Volgens geruchten uit een eerder gelekte e-mail van Starbucks, gebeurt dit 7 december. Laten we hopen dat over twee dagen de grootste update tot nu toe van start gaat!

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
1
Cute
Damn Damn
2
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
2
Lol
Like Like
0
Like
Love Love
0
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
1
WTF

Comments 2

  1. “Het is goed om te zien dat Niantic luistert naar de kritiek van Pokemon Go gebruikers. Als ze echt doen wat trainers willen, kunnen we binnenkort de Pokemon van generatie 2 verwachten. ”

    Lekker relevant

  2. Jammer! Is niet echt leuk dat er alleen maar mensen met level 30 de gyms bezet houden. Vond die verandering en er wat moeite voor doen juist wel leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote verandering in Gym Prestiges

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image