Gratis Android applicatie Individuele Waardes


Android applicatie Individuele Waardes

Zoals veel van jullie weten is het erg veel werk om de Individuele Waardes van elke Pokémon te berekenen. Daarom heeft een groep ontwikkelaars als hobby een Applicatie ontwikkeld welke dit voor jou kan doen! Het gaat hierbij om Calcy IV, een Gratis Android applicatie Individuele Waardes.

Het gaat hierbij om een legale en veilige applicatie die te downloaden is in de Google Play Store. Deze applicatie werkt als overlay welke de gegevens van je scherm afleest. Het is dus volledig los van het spel maar toch nog geintegreerd. Op de meeste telefoons berekent hij binnen 1 seconde de Individuele Waardes dus levert Calcy IV geen last op met Pokémon Go zelf.

Hoe werkt het?Android applicatie Individuele Waardes

Stap 1: Download Calcy IV (gemaakt door TeSMath) vanuit de Google Play Store.

Stap 2: Wanneer je Calcy IV hebt geïnstalleerd zul je eerst wat gegevens in moeten vullen, en een drietal permissies geven. (Zoals je hier rechts ziet.) Maak je geen zorgen, Calcy gebruikt dit louter voor het berekenen en stuurt geen van jouw persoonlijke gegevens door. Belangrijk voor de berekening is dat je level van je trainer altijd accuraat blijft. Vergeet dus niet wanneer je bent geleveld om dit weer aan te passen in de applicatie van Calcy IV!

Stap 3: Daarna druk je op start en verschijnt er een klein icoontje op je scherm. (Zoals hieronder afgebeeld.)

Android applicatie Individuele Waardes

Stap 4: Hierna kun je Pokémon Go starten, naar je tabblad van je verzameling Pokémon gaan en daarna op een individuele Pokémon drukken.

Stap 5: Waarna je op het kleine icoontje kunt klikken om de waardes van die Pokémon te berekenen.Android applicatie Individuele Waardes Android applicatie Individuele WaardesThat’s it, Voor jou als Android gebruiker hoef je nu niet zelf meer gegevens in te vullen maar laat je het gewoon doet, want luiheid siert immers de mens?!

Onbekende gegevensAndroid applicatie Individuele Waardes

Android applicatie Individuele Waardes

  1. Soms kan het zo zijn dat door een animatie van een Pokémon (hier afgebeeld is bijvoorbeeld Kingler) dat Calcy IV de waardes niet kan berekenen.Dan zul je helaas alsnog zelf deze moeten invullen, de applicatie onthoudt deze ingevulde waardes hierna wel!
  2. Ook kun je de applicatie alleen gebruiken bij Pokémon die 100% hp hebben. Even healen van te voren is dan ook aan te raden.

 

 

 

 

 

Wat voor gegevens van Pokémon gebruikt Calcy IV?

De manier waarop Calcy werkt is vrij simpel. Het berekent, met behulp van de CP arc en jouw trainers level, het exacte level van de Pokémon in kwestie. Het mooie van Calcy is daarnaast dat de berekening veel preciezer is dan van andere projecten en/of rekenmiddelen.

Bekende toestellen waarop het nog niet werkt:

  • Samsung Galaxy S6 -> door afwijkende schermresolutie van het toestel, er wordt hard aan deze ‘error’ melding gewerkt. (Update 1.01: Gefixt!)

 

Hopelijk werkt deze app voor jou net zo goed als het voor ons doet! Merk je toch dat het ook op jouw toestel niet werkt? Laat dan even een reactie achter of stuur ons een emailtje. Hierdoor kunnen wij de ontwikkelaars helpen om dit soort dingen in de toekomst te verbeteren!

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
3
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
2
Like
Love Love
1
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 5

  1. Op mijn Samsung s7 Edge krijg ik bij alle pokemon die ik heb aangeklikt (ook eentje die ik net had gevangen); Error Are You in the right screen? Meer mensen hier last van? (Google account)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis Android applicatie Individuele Waardes

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image