Glitch laat eieren sneller uitkomen


Eieren

De laatste update heeft voor veel bugs gezorgd, zoals te lezen is in een vorig artikel. Maar naast alle negatieve bugs, is er misschien ook een positieve bug ontdekt. Een glitch in het GPS-systeem kan in het voordeel van trainers werken door eieren sneller uit te laten komen.

[adsenseresponsive]

Als je op de hoogte bent van de snelheidslimiet, heb je mogelijk al een idee hoe het werkt. Na het bereiken van een bepaalde snelheid wordt de snelheidslimiet actief en worden er geen meters meer opgeteld bij de eieren. Maar sinds de laatste update heeft een trainer een manier ontdekt om de snelheidslimiet te omzeilen.

Hoe werkt het?

Voorheen was het omzeilen van de snelheidslimiet onmogelijk, totdat de nieuwste glitch werd ontdekt. Start de app en ga naar het scherm waar alle eieren staan. Als dit in beeld is, minimaliseer het spel dan door op de ‘home’ knop van je smartphone te drukken. Vanaf nu is Pokemon Go actief bezig op de achtergrond en kun je zo snel lopen, fietsen of rijden als je wilt. Als je de app weer opent zal je merken dat de afstand die je hebt afgelegd is opgeteld bij de eieren, ondanks dat je de snelheidslimiet hebt overschreden.

[adsenseresponsive]

Volgens sommige berichtgeving werkt de glitch niet altijd. Maak je langer dan acht minuten gebruik van de glitch, is de kans groot dat het niet werkt, blijkt uit een aantal rapporten. De glitch is alleen nog maar getest voor Android. Als je een spel minimaliseert op een iOS apparaat, sluit het spel automatisch af en kan het spel dus niet doorlopen in de achtergrond. Is je iPhone ‘gejailbreakt’, dan is er een app genaamd Background Manager die ervoor kan zorgen dat Pokemon Go in de achtergrond actief blijft.

Heb jij de glitch al geprobeerd? We horen graag jouw bevindingen!

What's Your Reaction?
Cry Cry
12
Cry
Cute Cute
4
Cute
Damn Damn
16
Damn
Dislike Dislike
15
Dislike
Lol Lol
6
Lol
Like Like
19
Like
Love Love
6
Love
Win Win
11
Win
WTF WTF
21
WTF

Comments 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Glitch laat eieren sneller uitkomen

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image