Generatie 2 overzicht eieren


Eieren

Heb jij al een Johto Pokemon uit een ei gekregen? Sinds de release van meer dan 80 nieuwe Gen 2 Pokemon, zijn er 29 Johto Pokemon te hatchen uit eieren. Sommige van de nieuwe Pokemon lijken apart ingedeeld, zoals bijvoorbeeld Mareep in de 10km eieren.

2km eieren

In de 2km eieren zijn Aipom, Chikorita, Totodile, Cyndaquil, Misdreavus, Pichu, Remoraid, Slugma en Togepi te vinden. Net als bij Gen 1 Pokemon, zitten hier de drie starters Pokemon in, aangevuld met een aantal common Pokemon.

[adsenseresponsive]

5km eieren

Om Elekid, Girafarig, Natu, Magby, Phanpy, Qwilfish, Shuckle, Smoochum, Stantler, Tyrogue, Wobbuffet en Wooper te hatchen, moet je in de 5km categorie zijn. Opvallend hier is dat Smoochum en Magby vanuit de 10km categorie naar de 5km categorie zijn verplaatst.

10km eieren

In de 10km categorie zitten Gligar, Miltank, Larvitar, Mantine, Mareep, Pineco, Skarmory en Sudowoodo. Mareep en Sudowoodo lijken hier de meest common Pokemon te zijn, aangezien die al door meerdere trainers gevangen zijn. Mareep is gezien zijn statistieken in de Gameboy spellen niet de beste Pokemon, maar een geëvolueerde Ampharos kan een sterke Pokemon zijn om in gym battles de Gyarados aan te pakken.

[adsenseresponsive]

What's Your Reaction?
Cry Cry
82
Cry
Cute Cute
50
Cute
Damn Damn
254
Damn
Dislike Dislike
97
Dislike
Lol Lol
53
Lol
Like Like
211
Like
Love Love
70
Love
Win Win
92
Win
WTF WTF
215
WTF

Comments 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Generatie 2 overzicht eieren

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image