Gastblog: Zijn er nog Pokemon in Kijkduin?


Nadat er gister een hoop media aandacht was, of de Pokemon wel of niet zou verdwijnen in Kijkduin, besloot ik vandaag even polshoogte te nemen.
Het eerste wat mij opviel, was dat het wel heel erg stil was toen ik aankwam. Normaliter ga ik iedere maandag, maar gister had m’n jongste zoon studiedag, dus heb ik het verplaatst.Ik denk dat mensen toch terug houdend waren om te gaan, na de negatieve berichtgevingen eerder.

Vandaag in Kijkduin

Afijn, 9:30 kwam ik aan, en werd gelijk verwelkomt met een Pikachu, 2 Ponyta’s en 3 geodude’s, wat een opluchting. Ik ben gelijk een beetje gaan rondlopen waar zijn ze nu wel en nu niet te vinden. Tot er een NOS-verslaggever naar me toe snelde, om te vragen wat mijn bevindingen tot nu toe waren.

Ik was natuurlijk erg happy, want ik had het vrij druk met vangen, met 2 telefoons tegelijk! En toen zag ik magmar in mijn beeldscherm, even de NOS afsluiten, want ja die wil ik hebben! Maar waar moet hij nu zitten, dacht ik, er was toch aardig wat verandert. Na een paar minuten had ik hem te pakken, hij zat gewoon op de gym, met n cp van 1550! De Pokemon in Kijkduin vlogen letterlijk om de oren, en langzamerhand kwamen er toch wat meer mensen op het plein.In de duinen zijn ze niet meer te vinden, dat merkte ik al gauw, maar deze lijken gewoon te zijn verplaatst naar het plein zelf, waarschijnlijk ook omdat daar natuurlijk een nieuwe pokestop staat.

Zijn de Pokemon in Kijkduin echt weg?

Na een hoop gevangen en getransferred te hebben, kwam het magische uur steeds dichterbij. In mijn bevindingen, is het tussen 12:00 en 14:00 altijd erg leuk daar! Gauw naar de wc, en ballen verzamelen!We besloten, met lieve mensen die ik daar heb ontmoet, te verspreiden, en via messenger elkaar op de hoogte te houden wie, wat, waar zit. En dat werkte! Daar begon het: electrabuzz, bulbasaurs, wartortle, veel vulpix, onix, exeggcute’s, gloom, persian….. teveel om op te noemen!De tijd vloog voorbij! En het was weer tijd om te gaan. Dat is altijd het lastigste van alles, Kijkduin weer verlaten! Over 2 weken ga ik weer, op mijn vertrouwde maandag.

Conclusie

Mijn boodschap aan alle mede-pokemonfans: Kakuna rattata (geen zorgen)Je kan gerust nog naar Kijkduin voor Pokemon, het is er alleen maar beter geworden voor ons. Alles zit dichter bij elkaar, de plekken die je in de gaten moet houden, zijn het deltaplein, de boulevard, de boot en de gym. Bedankt Niantic!

Ik wens jullie allen nog heel veel Pokemon plezier toe, en wie weet mag ik jullie daar ontmoeten – Geschreven voor Wendy Schaap.

What's Your Reaction?
Cry Cry
5
Cry
Cute Cute
3
Cute
Damn Damn
14
Damn
Dislike Dislike
3
Dislike
Lol Lol
1
Lol
Like Like
8
Like
Love Love
10
Love
Win Win
7
Win
WTF WTF
11
WTF

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gastblog: Zijn er nog Pokemon in Kijkduin?

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image