Forum over Pokémon Go


forum over Pokémon Go

Pokémon Go is helemaal nieuw, een ander soort spel dan wij gewend zijn. Nieuwe spelers kunnen dan ook even moeite hebben met het wennen, maar binnen de kortste tijd zal ook jij Pokémon Go helemaal begrijpen. Het belangrijkste en het leukste, dat is natuurlijk het vangen van een Pokémon. Eigenlijk is het helemaal niet zo moeilijk, zolang jij weet wat er gedaan moet worden. Pas later gaan de onderlinge gevechten een rol spelen. Een forum over Pokémon Go is een echte hulp.

Waarschijnlijk heb jij al enige ervaring met Pokemon Go.  Op het forum van Gamefacts.nl heb je de mogelijkheid om mee te discussiëren over deze leuke rage. Ook kun je jouw slinkse tips geven en andere mensen op weg helpen. Super leuk dus om je eigen kennis te delen en nieuwe kennis op te doen. Hieronder vind je wat beginnende tips.

Beginnende tips voor het vangen van een Pokémon:

Ga direct op zoek naar een Pokémon, deze kan relatief gemakkelijk gevonden worden. Deze zijn vindbaar in de straten van Nederland. Vooral in het bos en in de stille natuur zijn deze vindbaar. Het is interessant om te zien dat de Pokémons vindbaar zijn naar hun speciale element. Er zijn bijvoorbeeld waterpokémons te vinden langs grachten en ander water. Zie jij een Pokémon op je scherm, dan kan er op geklikt worden.

  • Een Pokémon kan gevangen worden door middel van een Pokébal. Richt deze juist op de Pokémon
  • Wanneer er een bal misgegooid zal worden, dan verdwijnt deze en dat is zonde.
  • Gooi jij raak, maar komt de Pokémon weer uit de bal? Dan kan je het opnieuw proberen.
  • Gooi jij raak, komt de Pokémon uit de bal en verdwijnt de Pokémon? Ga dan op zoek naar een andere Pokémon.
  • Gooi jij raak en blijft de Pokémon netjes zitten? Dan heb jij een Pokémon gevangen!

Het is redelijk gemakkelijk te zien of een Pokémon moeilijk te vangen is. Bij een groene cirkel is het relatief gemakkelijk, bij een oranje cirkel is het iets ingewikkelder en bij een rode Pokémons moeilijker te vangen en vereist het meer moeite. Kijk voor meer Pokémon en ander game nieuws op de site van Gamefacts.

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
2
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
0
Like
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Forum over Pokémon Go

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image