Evolutie van gen 1 naar gen 2


Espeon Umbreon evoluties

Vandaag zijn de 80 nieuwe Pokemon losgelaten in Pokemon Go. Vandaag worden de ‘Eeveelutions’, andere evoluties van generatie 1 naar generatie 2 Pokemon (Crobat, Politoed etc.) en de Pokemon van gen 2 uit eieren toegelicht.

Evolutie Espeon of Umbreon

De evoluties van Eevee zijn zo populair onder Pokemon trainers, dat ze al gauw Eeveelutions worden genoemd. In gen 1 was er een handig trucje, waardoor je kon bepalen of jouw Eevee zou evolueren in een Flareon, Jolteon of Vaporeon. Door de naam van de trainer van de desbetreffende Eevee evolutie aan de Eevee te geven (Pyro, Sparky of Rainer) kon dit bepaald worden. Voor Espeon en Umbreon geldt in de Gameboy spellen een andere regel. Een Eevee in Pokemon Gold/Silver met een friendship level van 220 die overdag werd geëevolueerd, wordt een Espeon. Doe je dit ’s nachts, wordt het een Umbreon. Gezien de aanpassingen die Pokemon Go heeft gedaan rondom het beeldscherm voor het overdag en ’s nachts spelen, lijkt het erop dat je dus kunt bepalen of je een Espeon of Umbreon wilt krijgen.

[adsenseresponsive]

Net als bij Jolteon, Flareon en Vaporeon, kun je een Espeon of Umbreon krijgen door de naam van hun trainer te geven aan een Eevee. Voor Espeon is dit Sakura en voor Umbreon Tamao. De eeveelutions gaan dus niet uit van blijheid en ’s middags of ’s nachts evolueren, maar hebben alleen de naam van hun oorspronkelijke trainer nodig.

Evoluties van eerste generatie

Van de ruim 80 nieuwe Pokemon, zijn er 13 daarvan evoluties van de originele 151 gen 1 Pokemon. Denk hierbij aan Crobat, Politoed etc. De meeste van deze Pokemon hebben een speciaal item nodig om te evolueren. Net als anders heb je 50 candy + item nodig.

[adsenseresponsive]

Voor Pokemon die een tweede keer kunnen evolueren heb je nog steeds 100 candy nodig. De komende dagen zullen we meer berichten over de evoluties. Heb jij al genoeg candy om Pokemon te evolueren, dan zal dat nog niet genoeg zijn. Je hebt hiervoor ook items nodig, die noodzakelijk zijn voor evoluties en zijn te verkrijgen vanuit Pokestops.

What's Your Reaction?
Cry Cry
53
Cry
Cute Cute
41
Cute
Damn Damn
152
Damn
Dislike Dislike
62
Dislike
Lol Lol
33
Lol
Like Like
107
Like
Love Love
46
Love
Win Win
57
Win
WTF WTF
110
WTF

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Evolutie van gen 1 naar gen 2

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image