Het evolueren van Eevee


evolueren van eevee

Eevee is een van de weinige Pokémon die in meerdere Pokémon kan evolueren.  Eevee kan namelijk evolueren in Flareon, Jolteon of Vaporeon. Het evolueren van Eevee kun je beïnvloeden, in dit artikel lees je hoe dit doet.

Evolueren van Eevee

Wanneer je genoeg candy hebt om een Eevee te evolueren in een jolteon, vaporeon of een flareon kan dit op een willekeurige manier. Echter snappen wij dat jij als Pokémon trainer graag zelf wil bepalen welke Pokémon het wordt.  Je kunt dan een goede keus maken die handig is voor gevechten in gyms. Er is oplossing voor, je kunt het evolueren van Eevee beinvloeden.

Hoe beïnvloedt je het evolueren van Eevee

Tijdens een van de eerste afleveringen van de  Pokémon serie bezoekt Ash de broertjes die allemaal een evolutie van Eevee hebben. De namen van deze trainers is van invloed op het evolueren van Eevee. Op basis van deze informatie en onderzoek is het volgende vast gesteld. De namen van de Pokémon in de serie zijn van invloed op het evolueren van Eevee. Maar hoe pak je het aan?

  1. Verzamel genoeg Eevee Candy
  2. Ga naar de  Pokémon Eevee
  3. Verander de naam van Eevee

De naam van Eevee dien je te veranderen in de volgende namen:

  • Sparky voor Jolteon
  • Rainer voor Vaporeon
  • Pyro voor Flareon

Zo kun je dan kiezen welke evolutie van Eevee voor jou het beste is. Deze tactiek is getest en zorgt vrijwel altijd dat jij de gewenste evolutie van Eevee krijgt. Lees meer over snel levelen in dit artikel.

 

What's Your Reaction?
Cry Cry
1
Cry
Cute Cute
1
Cute
Damn Damn
9
Damn
Dislike Dislike
4
Dislike
Lol Lol
2
Lol
Like Like
6
Like
Love Love
0
Love
Win Win
3
Win
WTF WTF
2
WTF

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het evolueren van Eevee

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image