Ervaringen in Lillo


Lillo

Lillo, een klein havendorp uit Antwerpen, is een zeer bekend dorp voor Pokemon hunters. Je kunt het vergelijken met Kijkduin in Nederland.Het dorp bestaat uit 1 straat van ongeveer 100 meter met 3 Pokestop en 1 Gym. Het beste manier om daar te geraken is met de auto via de autosnelweg R2.  Kleine tip, eenmaal dat je voorbij de tunnel Liefkenshoek bent gereden, sla je direct af op afrit 12, dan betaal je geen tol en kun je dus gratis naar Lillo.

In Lillo zelf

De 3 lures staan regelmatig aan en er spawnen geregeld Pokemon rondom de Pokestop. Je komt echt wel alle soorten Pokemon tegen. Growlithe, Machop, Ponyto, Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Magnemite, Paras, Poliwag, het zijn maar enkele voorbeelden daarvan. Dus met andere woorden, je vangt daar veel verschillende types. Mijn speciale vangst zijn Arcanine, Machoke, Magmar en Aerodactyl.

 De moeite waard?

Veel mensen vragen aan mij, is het de moeite waard voor helemaal naar Lillo te rijden.Het hangt af wat je precies wilt. Wil je je Pokedex vol krijgen en je mist een paar specifieke Pokemon, dan is het niet de moeite. Je kan beter opzoek gaan naar een spawn point van die specifieke Pokemon.  Heb je nog niet veel Pokemon en/of nog weinig geëvolueerde Pokemon, dan is Lillo zeker iets voor jou.

Voorbereiding en tips

Zorg dat je genoeg pokeball mee hebt, reken toch maar op 60 pokeball per uur.Ik raad ook aan om constant je incense aan te steken. Had uit mijn incense een Magmar van 1800 CP gevangen. Er zijn 3 cafe’s waar je iets kan drinken of een klein hapje kan eten. Let wel op sinds deze week er is een avondklok voor Pokemon hunters. ’s Avonds mag je niet meer Pokemon Go spelen. Lees daar over alles in dit artikel over de wetgeving in Lilo.

Wij bedanken Junkie Boy voor zijn inzending, lees ook zijn review over de Pokemon Go Plus.

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
3
Like
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
3
WTF

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ervaringen in Lillo

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image