Eieren in Pokémon Go


Tijdens het spelen van Pokémon Go kun je eieren verkrijgen. Eieren in Pokémon Go vind je met name bij Pokéstops. Dit artikel beschrijft hoe je het beste met de eieren om kunt gaan en welke Pokémon uit welke eieren komen.

Eieren in Pokémon Go krijg je wanneer je levels omhoog gaat of wanneer je geluk hebt bij een Pokéstop. Wanneer je zo’n ei te pakken hebt ga je naar ‘Pokémon’ en swipe je naar links. Daar zie hoeveel eieren je hebt. Door op een ei te tappen kun je deze in een zogenaamde ‘incubator’ stoppen. In deze incubator kunnen eieren ‘uitgebroed’ worden door te lopen.

[adsenseresponsive]

Wat voor soort eieren zijn er?

Er zijn 3 verschillende soorten eieren in Pokémon Go. De verschillen zijn ingedeeld op de hoeveelheid kilometers die je moet lopen voordat de Pokémon uitkomen.

  • 2 km eieren, hierin zitten niet hele zeldzame Pokémon
  • 5 km eieren, hierin kunnen zeldzame Pokémon zitten
  • 10 km eieren, hierin zitten vaak sterke en zeldzame Pokémon

[adsenseresponsive]

In het plaatje staat aangegeven welke Pokémon uit welke eieren komen. Het is dus slim om altijd een 10 km ei uit te broeden (als je die hebt) en tegelijkertijd een ei die minder lang hoeft. Op deze manier houd je een constante stroom van nieuwe Pokémon via de eieren. Pokémon zoals Snorlax komen dus uit een 10 km ei terwijl een Weedle uit een 2 km ei kan komen. Het is compleet random welke Pokémon uit je ei komt. De manier van broeden heeft hierop geen invloed. Lees ook: hoe vang je zeldzame Pokémon?

Eieren in Pokémon Go

Pokémon Go volgt je beweging via GPS. Ik hoor je nu denken: dan pak ik toch de auto of de trein, dan gaat het lekker snel? Helaas werkt dat niet. Wanneer je een snelheid behaald die niet lopend gedaan kan worden zal de teller voor de eieren niet aflopen. De maximum snelheid is ongeveer 10 km/h, ga je harder? Dan heeft dat geen effect op het uitbroeden van de eieren.  Langzaam fietsen is wel een optie, echter pas goed op waar je Pokémon Go speelt. Naast dat het uitbroeden van eieren voor nieuwe Pokémon zorgt, is het ook een manier om te levelen!

Wij raden het ten zeerste af om tijdens deelname aan het verkeer Pokémon Go te spelen!

What's Your Reaction?
Cry Cry
1
Cry
Cute Cute
2
Cute
Damn Damn
6
Damn
Dislike Dislike
2
Dislike
Lol Lol
2
Lol
Like Like
8
Like
Love Love
4
Love
Win Win
3
Win
WTF WTF
8
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eieren in Pokémon Go

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image