Eevee weer in 10km eieren?


Eevee

Bij de lancering van het spel zat Eevee nog in de categorie van 10km eieren. Een tijdje geleden is dit veranderd en is Eevee verplaatst naar de 5km categorie. Dit is toentertijd officieel bevestigt door Niantic. Maar de afgelopen dagen krijgen we meldingen dat trainers een Eevee weer uit een 10km ei krijgen. Het ligt voor de hand om te zeggen dat dit oude 10km eieren zijn en, dat op het moment van het krijgen van het ei, Eevee nog gehatcht werd uit 10km eieren. Trainers geven echter aan dat het nieuwe eieren zijn en dat Eevee dus weer in de 10km eieren zit.

[adsenseresponsive]

Niantic heeft nog niet officieel bevestigt of Eevee in de 5km of 10km categorie thuis hoort. Het kan zijn dat het weer is teruggedraaid omdat een Pokemon als Vaporeon één van de beste Pokemon van het spel is. Daarnaast is Jolteon een stuk sterker geworden met de laatste update en kan hij prima een hoge CP Gyarados verslaan.

Het is nog niet zeker of het een bug/glitch in het spel is, of dat het normaal is dat Eevee weer uit een 10km ei te hatchen is. In de beginperiode van Pokemon Go hebben we Articuno ook al een keer in het spel gezien door een glitch in het spel. En dat is niet de enige bug waar Pokemon Go last van heeft gehad.

[adsenseresponsive]

Heb jij al een Eevee uit een (nieuw) 10km ei gekregen? We horen het graag van je! Op deze manier kunnen we bevestigen of het een glitch is in het spel of dat het weer normaal is dat Eevee is terug te vinden in 10km eieren.

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
5
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
2
Like
Love Love
0
Love
Win Win
2
Win
WTF WTF
2
WTF

Comments 11

  1. Krijg bijna geen 10 km eieren. Baal daar vreselijk van. Moet nog snorlax bv en zonder 10 km eieren wordt dat lastig, want de keren dat hij spauwde was ik aan het werk. En een eevee hoef ik niet uit ei vang er elke dag zeker 1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eevee weer in 10km eieren?

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image