Eerste grote update Pokémon Go


eerste grote update

John Hanke, de grote baas achter het bedrijf van Pokémon Go, Niantic heeft gisteren op de Comic-Con 2016 in San Diego een persconferentie gegeven over de eerste grote update die eraan zit te komen voor Pokémon Go.

In deze persconferentie heeft John Hanke ook de 3 leiders van de Pokémon Go teams onthuld! Voor team Valor is dat Candela, team Mystic heeft Blanche en team Instinct heeft Spark. Welke afgebeeld staan op de bovenste foto. De teams krijgen ieder 1 van de legendarische Bird Pokémon toegeschreven en deze Team leiders zullen waarschijnlijk ook gebruikt worden als in-game adviseurs voor beginnende spelers.

Aan het begin van de persconferentie bood Hanke zijn excuses aan voor het gebrek aan stabiliteit van de servers. Ze hadden niet verwacht dat dit spel zo snel, zo groot zou worden. Verder gaf hij aan dat ze bezig zijn om het Nearby systeem weer te repareren.

Tijdens deze persconferentie heeft Hanke het ook over de eerste update gehad die Niantic gaat uitbrengen voor Pokémon Go. Hij liet daarover los dat de planning is dat deze uitkomt nadat de server stabiliteit is verbeterd. Verder vertelde hij dat ze in deze eerste grote update in ieder geval het ruilen van Pokémon met andere spelers wil introduceren!

Ook lichtte Hanke een tipje van de sluier op door aan te geven dat Niantic ook bezig is om Poké Centers te gaan introduceren in een latere update. De Poké centers in de vorige Pokémon games hadden als functie dat je daar je gewonde Pokémon kon laten helen. Wat de functie van Poké centers in Pokémon Go wordt is nog onduidelijk.

Verder heeft Hanke aangegeven dat zeldzame Pokémon eraan zitten te komen. Dat is ook belangrijk omdat van de 151 Pokémon die er in het spel zitten ‘slechts’ 145 gezien en/of gevangen zijn wereldwijd.

Om mee af te sluiten zei Hanke dat er nog meer ‘Easter Eggs‘ in het spel zitten dan het kunnen beïnvloeden van de evolutie van Eevee of dat je bij het begin ervoor kunt zorgen dat je Pikachu als eerste Pokémon kunt kiezen.

Hebben we iets gemist uit deze persconferentie? Laat het ons hieronder weten!

 

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
1
Cute
Damn Damn
1
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
2
Lol
Like Like
3
Like
Love Love
0
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
3
WTF

Comments 21

    1. De andere Pokémon maken hetzelfde geluid, een zogenoemde ‘CRY’ zoals in de eerste games. Toen was pikachu (bij pokemon yellow althans) ook de enige pokemon die zijn naam riep

  1. niceuh easter eggs voor een eeveelution voor de mensen die niet weten hoe eeevees evoleuren in Gen 2 heb je Umbreon en Espeon denk ik die nieuw zijn en umbreon kun je aleen krijgen als je eevee gelukkig is tijdens nacht tijd dus je eevee evolueeren waneer het nach is en voor espeon dag
    best wel leuk

  2. Wat een verbetering zou zijn dat de limiet om hoog zouden kinnen gaan van de km hoe hard je loopt of rijd
    Bv als je als mee rijd on auto dat je toch Pokemon kunt vangen als de chauffeur bv 80 rijdt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Eerste grote update Pokémon Go

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image