Één jaar Pokémon GO wordt gevierd met grote events


Het is nu ongeveer één jaar geleden dat de wereld in de ban is geraakt van Pokémon GO. En nog steeds zijn er miljoenen mensen op de wereld die dit spel nog altijd spelen. Dit moet natuurlijk gevierd worden en om te beginnen gaat vanaf 13 juni het Solstice Event van start.

[adsenseresponsive]

Het Solstice event, dat ook wel het Fire and Ice event genoemd gaat worden laat je meer Pokémon tegenkomen van het type Vuur en IJs. Denk bijvoorbeeld aan Charmander en Lapras, maar ook enkele Pokémon uit de tweede generatie. Tevens ontvang je verhoogde XP-bonussen voor een perfecte worp met een Pokéball en krijg je korting voor Lucky Eggs in de in-game shop. Hoeveel bonussen je krijgt en wat de korting precies inhoudt is nog niet bekend. Ook de einddatum van het evenement is nog niet bekendgemaakt, maar vanaf 13 juni kun je dus in ieder geval los gaan met het vangen van nieuwe Pokémon.

Update Gyms

Kort na dit event komt er een nieuwe update waarin de focus gelegd wordt op het samenspelen met andere spelers. Volgens de ontwikkelaar komen er nieuwe manieren op Pokémon GO te spelen. Wel waarschuwen ze alvast dat Gyms voor een korte periode gesloten worden. Het is daardoor dus niet mogelijk om gevechten aan te gaan. Meer informatie over de nieuw speelwijze zal volgen.

[adsensetekst]

Real-life Pokémon Go events

In Amerika wordt op 22 juli het Pokémon Go Fest Chicago gestart. In het hart van Chicago worden allerlei evenementen rondom Pokémon Go georganiseerd, maar je moet hiervoor wel kaartjes kopen. Vanaf maandag 19 juni vind je meer informatie op de website van Pokémon Go. Voor Europese spelers heeft Pokémon Go ook goed nieuws, want vanaf juni tot en met september worden er ook allerlei evenementen georganiseerd. Pokémon Go werkt hiervoor samen met winkelcentra van Unibail-Rodamco. In Nederland zijn dit onderstaande winkelcentra:

  • Almere — Citymall Almere
  • Amsterdam — Stadshart Amstelveen
  • Zoetermeer — Stadshart Zoetermeer
  • Leidschendam — Winkelcentrum Leidsenhage

Exacte details van deze evenementen zijn nog niet bekendgemaakt maar het beloofd een leuke zomer te worden voor de spelers van Pokémon GO!

[adsenseresponsive]

What's Your Reaction?
Cry Cry
87
Cry
Cute Cute
60
Cute
Damn Damn
242
Damn
Dislike Dislike
103
Dislike
Lol Lol
49
Lol
Like Like
187
Like
Love Love
65
Love
Win Win
70
Win
WTF WTF
180
WTF

Comments 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Één jaar Pokémon GO wordt gevierd met grote events

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image