Dubbele Stardust tijdens het Equinox herfst event!


Het nieuwe event aankomende 22 September is een nacht event. Van 22:00 uur tot en met 2 oktober 22:00 uur krijg je onder andere dubbele Stardust voor het vangen van diverse Pokémon en het uit broeden van eieren.

Dit event heet een equinox event, dit betekent dat tijdens deze periode de zon boven de evenaar staat. De herst komt er dus aan en om dit te vieren zul je van 22 september tot en met 2 oktober dubbel zoveel Stardust krijgen bij het vangen van Pokémon. Je krijgt ook dubbel zoveel Stardust bij het uit broeden van eieren. Er zullen speciale 2 km eieren zijn. De kans is hierin vergroot op het verkrijgen van een zeldzame Pokémon waaronder Larvitar, Mareep of zelf Chansey.

Ook zullen er wederom speciale pakketten beschikbaar gesteld worden in de in-game winkel waarmee je extra voordelig ‘Lucky Eggs’ nieuwe Incubators en Lure modules kunt aanschaffen. De Super Incubators zullen de eieren tot ander half keer zo snel laten uitkomen. Dit zal dus voornamelijk van pas komen bij de eieren waar je 10km bij moet lopen voordat ze uitkomen ( met een super incubator hoef je slechts 6,5 km te lopen ). Je zult ook 3x zoveel XP krijgen voor het registeren van nieuwe Pokémon.

Daarnaast kijken we met zijn allen ook uit naar het even wat zich 14 oktober in Amstelveen zal plaatsvinden. Het zogenaamde Safari Zone Event. Wij zullen hier dan ook bij zijn en hopelijk veel van jullie ook!

 


Like it? Share with your friends!

103
, 103 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
23
Cry
Cute Cute
4
Cute
Damn Damn
67
Damn
Dislike Dislike
28
Dislike
Lol Lol
16
Lol
Like Like
84
Like
Love Love
14
Love
Win Win
17
Win
WTF WTF
48
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dubbele Stardust tijdens het Equinox herfst event!

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image