Dubbele Power Up


Power Up Pokemon Go

Of het nu ligt aan de laatste update of dat het al langer in Pokemon Go zit is niet bekend, maar er is weer een nieuw leuk weetje bekend gemaakt door de gebruikers van Reddit. Zoals de titel al zegt is het mogelijk om een dubbele Power Up bij een Pokemon te doen.

[adsenseresponsive]

Heb je een grote telefoon, dan is het makkelijker om de stappen uit te voeren. Het gaat om de Power Up button, te vinden in het scherm van iedere individuele Pokemon, boven de Evolve button. De dubbele Power Up wordt hieronder verder uitgelegd.

In Pokemon Go is het mogelijk om Pokemon tegelijkertijd te healen en reviven, door met twee verschillende vingers op het scherm op twee verschillende Pokemon te drukken. Maar heb je dat weleens met de Power Up geprobeerd? Een Redditor probeerde het en ontdekte zo de dubbele Power Up.

[adsenseresponsive]

Druk op de Power Up button met twee vingers (dus twee verschillende plekken) en de Pokemon krijgt een dubbele Power Up. Natuurlijk kost het ook twee keer zoveel stardust en candy als normaal, maar er zit nog een positief punt aan deze manier van power uppen. Het is mogelijk om de CP van een Pokemon hoger dan zijn (voor jouw trainerslevel afhankelijke) maximale CP uit te laten komen! Wanneer je nog maar één Power Up zou kunnen doen, pas dan de dubbele Power Up toe en zie hoe de CP van je Pokemon hoger uitvalt dan zou kunnen.

Redditors zijn geobsedeerd door dit simpele trucje en proberen het nu uit op meerdere knopjes in het spel. Wie weet zijn er nog meer van dit soort trucs in het spel te vinden. Weet jij er nog een? Deel het met je mede-trainers!

What's Your Reaction?
Cry Cry
1
Cry
Cute Cute
3
Cute
Damn Damn
6
Damn
Dislike Dislike
2
Dislike
Lol Lol
2
Lol
Like Like
7
Like
Love Love
2
Love
Win Win
2
Win
WTF WTF
9
WTF

Comments 2

 1. Net geprobeerd, het lijkt te kloppen, eenmalig tenminste.
  Machamp 40 cp en 2 hp omhoog in 1 power-up. Volgende power-up evengoed met twee vingers op de button: slechts 19cp omhoog en 1 hp erbij.
  Ook geprobeerd bij Flareon: opnieuw 1x dubbel, daarna normale power-up…
  Belangrijke les geleerd dus: dubbele power-up als laatste uitvoeren zoals het artikel zegt. Anders stopt ie gewoon bij de “normale” maxCP voor je level.
  En nu maar hopen dat we dit trucje kunnen toepassen iedere keer we een level omhoog gaan, en niet slechts 1 maal per Pokémon.
  Blij dat ik het trucje leer kennen nu ik nog maar level 31 ben, kan het dus nog een aantal keren toepassen. Trainers van pakweg level 20 kunnen er al helemaal hun voordeel mee doen! Stel je voor: nog 20 keer pakweg 20 cp en 1hp extra, da’s een pokémon 400 CP en 20hp boven de max ….
  Tenzij het systeem bij je volgende level niet de gebruikelijke twee power-ups maar slechts 1 nodig heeft om opnieuw tot de max te komen. In dat geval is het leuk om weten, maar maakt het eigenlijk niet zo heel veel uit.

 2. Elke Pokémon heeft een maximum CP voor zijn IV percentage eh.
  Je kan niet magisch een hogere pokémon krijgen als wat het systeem toelaat…

  Uiteindelijk ga je op hetzelfde CP terechtkomen naargelang wat ook, dat probeer ik maar te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dubbele Power Up

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image