De eerste legendarische Pokémon zijn onthuld!


De eerste legendarische Pokémon die zijn intrede maakt in Pokémon GO is Lugia, dit is zojuist bekend gemaakt tijdens het Pokémon GO Fest in Chicago. Alle spelers die aanwezig waren tijdens het evenement in Chicago hebben Lugia gekregen voor hun Pokédex, maar ook voor alle andere spelers in de wereld is er een kans om Lugia te vangen tijdens speciale Raide Battles.
Tijdens het Pokémon GO Fest in Chicago is er veel mis gegaan, er stonden (te) lange rijen voor de ingang en de servers waren vaak uit de lucht. Er zou alleen een legendarische Pokémon beschikbaar komen als alle challenges afgerond zouden zijn, maar het lijkt erop dat Niantic het publiek zoet heeft willen houden door iedereen die aanwezig was naar huis te laten gaan met een Lugia.

Lugia is niet de enige legendarische Pokémon dat is aangekondigd. Doordat team Mystic eerste is geworden met de challenges, zou dat betekenen dat na Lugia, Articuno de volgende legendarische Pokémon is die zal verschijnen.

Door alle problemen krijgen aanwezigen naast hun Lugia ook $100 aan PokéCoins op hun account. Al met al was het eerste Pokémon GO Fest niet geheel geslaagd en waren er voor Niantic heel veel problemen. Nu maar hopen dat ze hier van leren en dat de aankomende events, zoals in Amstelveen, een stuk beter verlopen.

Update 23/7 12:00 uur: Inmiddels zijn zowel Lugia als Articuno wereldwijd al volop opgedoken en zijn er al veel spelers die deze legendarische Pokémon hebben kunnen toevoegen aan hun Pokédex.


Like it? Share with your friends!

314
, 314 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
78
Cry
Cute Cute
56
Cute
Damn Damn
313
Damn
Dislike Dislike
99
Dislike
Lol Lol
60
Lol
Like Like
172
Like
Love Love
79
Love
Win Win
96
Win
WTF WTF
223
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De eerste legendarische Pokémon zijn onthuld!

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image