Datamining in Pokemon Go – Ditto in Pokemon Go


ditto in pokemon go

Ontwikkelaars zijn bezig geweest met datamining van Pokemon Go. Daaruit is gebleken dat er nog geen Ditto in Pokemon go is gesignaleerd. Helaas, Ditto in Pokemon Go zal nog wel even op zich laten wachten.

Ditto in Pokemon Go

Naar aanleiding van uitspraken van Niantic Labs CEO John Hanke, gingen er geruchten dat Ditto eindelijk naar Pokemon Go zou komen in de volgende update. Echter blijkt het niet waar. De analyse van alle data van Pokemon Go laat zien dat er geen signalen zijn van Ditto. Hoewel andere Pokemon Go Easter Eggs de controle van evolutie van Eevee lieten zien is dit niet gevonden voor Ditto. Het lijkt er dus op dat Ditto voorlopig niet naar Pokemon Go komt..

Generaties in Pokemon Go

De ontwikkelaars van Pokemon Go hebben eerder gezegd dat er meer generaties van Pokemon naar het spel komen. Waar je rekening mee moet houden qua candy lees je hier. Echter heeft Niantic nog geen mechanisme toegevoegd hoe legendarische Pokemon gevangen kunnen worden. Waarschijnlijk heeft dit te maken met het feit dat Ditto in Pokemon Go en de legendarische vogels problemen opleveren voor het ‘balans’ tussen Pokemon. De verwachting is namelijk dat deze Pokemon een stuk sterker zijn.. de grote vraag is dus hoe dit van invloed heeft op de huidige Pokemon en gevechten in gyms.

 

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
3
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
1
Like
Love Love
0
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
2
WTF

Comments 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Datamining in Pokemon Go – Ditto in Pokemon Go

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image