De dagen voordat Pokémon Go uit kwam.


ontwijken in gym gevechten

 

Na weken zenuwachtig wachten was het eindelijk zo ver! Pokémon Go werd officieel uitgebracht in Nederland! Ja ik kon natuurlijk ook wel via omwegen ”illegaal” er aan komen maar toch besloot ik om braaf te wachten.

Toen Pokémon Go als eerste in Amerika uit kwam brak de hype al los. Op iedere site stond het wel vol over Pokémon Go! Mensen die hun zeldzame of sterke Pokémon deelde, mensen die mooie verhalen vertellen over hoe actief ze zijn geworden, of mensen die hun angst voor de buitenwereld hadden overwonnen en zelfs nieuwe vrienden hadden gemaakt. Al die positieve berichten maakte mij nog ongeduldiger… zal ik nou wel of niet de APK downloaden, of een Amerikaanse Apple ID aanmaken? Nee, ik wacht wel tot het uit is, maar om toch een beetje de spanning eraf te halen ging ik veel lezen over Pokémon Go. En ook erg veel Youtube filmpjes bekeken over van alles en nog wat.. Zolang het maar over Pokémon Go ging! Hoe kun je een Pikachu als starter krijgen? Hoe werken de Gyms? Waar zijn welke Pokémon? Maar ja van al die verhalen en theorieën wou ik juist meer Pokémon Go spelen.. Want ja zou het wel kloppen als je 5 keer weg loopt van de starter Pokémon dat er dan een Pikachu verschijnt? (Dit blijkt trouwens wel waar te zijn!). Goed dan maar naar memes etc. kijken.. Pokémon Go.. Pokémon Go.. Pokémon Go.. het ging alleen maar over Pokémon Go! Natuurlijk veel gelachen om de vele leuke memes maar toch bleef er die leegte.. de nostalgie.. Pikachu, Bulbasaur, Charmander en Squirtle.. Alle Pokémon herinneringen kwamen terug. De vele afleveringen op TV, twee bioscoop films gezien als kind, de Pokémon flippo’s die je kreeg bij een zakje chips en natuurlijk alle Pokémon kaarten die ik kreeg als ik mijn bord spaghetti op at (vroeger vond ik spaghetti niks, dus mijn ouders waren slim genoeg om mij te belonen met een Pokémon kaart als ik netjes mijn bord op at. Gelukkig lust ik nu wel spaghetti!).

Met het terug denken aan alle leuke Pokémon dingen bedacht ik mij opeens… Waar zijn al mijn Pokémon kaarten? Mijn Pokémon knuffels? Maar helaas wist ik het al snel genoeg. Verkocht op de rommelmarkt. Wat een domme actie! Nou in ieder geval hoop ik dat ze nog ergens bewaard zijn en niet in de afval bak liggen :/

Hebben jullie ook Pokémon spullen weg gedaan/verkocht waarvan je nu spijt hebt?

Good luck with catching them all!

Femke ( 21-jarige Pokémon trainer en Pokéblogger)

 

kaart

Kennen jullie deze kaart nog? Dit was ooit een promo kaart die je kon krijgen bij een Pokémon bioscoop film. Hij blijkt nu heel zeldzaam te zijn!

 

 

 

What's Your Reaction?
Cry Cry
0
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
0
Damn
Dislike Dislike
0
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
0
Like
Love Love
1
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De dagen voordat Pokémon Go uit kwam.

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image