Critical Catch, Candy Award, Unown & Celebi


Voeten Snorlax

Wat is er nieuw in versie 0.55.0? Een paar dagen geleden is Pokemon Go geüpdatet naar versie 0.55.0, waardoor er een aantal glitches zijn opgelost. Dataminers van The Silph Road hebben onderzoek gedaan naar de APK versie en hebben een aantal nieuwe dingen, achter de schermen van Pokemon Go, gevonden.

[adsenseresponsive]

  • Nieuwe code voor de Pokemon Go Plus, die ervoor moet zorgen dat de Plus eenvoudig geconnect wordt met Pokemon Go.
  • Mogelijk meer RAM geheugen, zodat Pokemon Go efficiënt met het geheugen om gaat.
  • Een nieuwe code, de ‘Critical Catch’ is toegevoegd. Deze code staat los van alle andere, dus dit wordt niet iets heel groots.
  • Encounter Item, wat er op kan wijzen dat tijdens het vangen van een Pokemon een shortlist aan de zijkant verschijnt waar je direct een berry of andere Pokeball kan selecteren.
  • Candy Award. In Pokemon Go wordt er onderscheid gemaakt in items die XP boosten (lucky eggs), inventory upgrades en evolutie benodigdheden (denk aan de items die nodig zijn voor Gen 2 updates). De nieuwe klasse die wordt toegevoegd is de Candy Award.
  • Unown Badge, alleen voor het vangen van Unown.
  • Nieuwe sponsors: Steamer, Hood, Slowcooker en Mixer. De komende weken of maanden zal duideijk worden of er weer nieuwe sponsoracties / sponsorevenementen georganiseerd gaan worden.
  • Gym moves hebben een andere animatie gekregen. Zo geeft Water Gun een splash effect, is Ember een grotere vuurbal geworden, is Psycho Cut een grote rode explosie en is Zen Headbutt wit en heeft een mooier effect.
  • Celebi is toegevoegd en met een incense te vangen. Wat voor soort incense en wanneer is nog niet bekend.
  • Last but not least… Snorlax heeft een andere kleur voeten gekregen! Zie de afbeelding: links is voor de update, rechts is na de update. Wellicht dat dit een fout is, of Snorlax heeft een douche genomen en zijn voeten schoongespoeld…

[adsenseresponsive]

Voorlopig is dit de nieuwste informatie die uit de APK versie is gehaald door dataminers. Wanneer we resultaat gaan zien in Pokemon Go van deze nieuwe features is nog niet bekend. Denk eraan dat Articuno, Zapdos en Moltres ook al heel lang in de code verwerkt zijn, maar dat die nog steeds niet te vangen zijn.

What's Your Reaction?
Cry Cry
2
Cry
Cute Cute
1
Cute
Damn Damn
14
Damn
Dislike Dislike
2
Dislike
Lol Lol
6
Lol
Like Like
6
Like
Love Love
3
Love
Win Win
1
Win
WTF WTF
24
WTF

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Critical Catch, Candy Award, Unown & Celebi

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image