Chansey de beste Pokemon?


Chansey Pokemon Go

Chansey werd altijd gezien als een Pokemon die ideaal is om te verdedigen. Dankzij de hoge HP en hoge verdedigingsstats kan Chansey veel incasseren en duurt het lang voordat ze is verslagen. Maar sinds de laatste update zijn de stats van Chansey enorm verhoogd. Haar max CP is gestegen met maar liefst 157,08%! En dit heeft grote gevolgen voor o.a. gym battles in Pokemon Go.

De statistieken van Chansey zijn na de update als volgt:
Stamina: 500
Attack: 60
Defence: 176
Max CP: 1469

[adsenseresponsive]

Chansey beschikt niet over de beste aanval, maar dankzij haar HP en verdediging, wordt het lastig om deze Pokemon in een gym binnen 60 seconden te verslaan. Lukt dit niet binnen 60 seconden, verlies je de gym battle automatisch. Een aantal gebruikers van Reddit hebben dit getest en wat blijkt: sommige max CP Dragonites hadden moeite om Chansey binnen 60 seconden te verslaan. Zo geven gebruikers aan: ‘’Om te testen deed ik een 97% IV Chansey van 1200 CP in een gym en mijn vriend probeerde hem te verslaan met een 3200 CP Dragonite. Hij had nog maar een paar seconden over.’’ Een andere trainer vertelt: ‘’Een 2100 CP Vaporeon kon mijn 1216 CP Chansey niet verslaan door te weinig tijd.’’

[adsenseresponsive]

Met dit in het achterhoofd is Chansey misschien wel de beste Pokemon op dit moment in Pokemon Go. Met name in gyms is Chansey dé perfecte Pokemon. Wat gaat er gebeuren als Gen 2 naar Pokemon Go komt en Blissey beschikbaar is? Die zou met nog meer stamina (bijna) onverslaanbaar moeten zijn. Op dit moment zijn de gebruikers van Reddit bezig met een analyse rondom Chansey: hoe zij het best te verslaan is, met welke Pokemon en met welke aanvallen. Hoe zou jij een 1400 CP Chansey proberen te verslaan? Deel je tips met andere trainers!

What's Your Reaction?
Cry Cry
7
Cry
Cute Cute
9
Cute
Damn Damn
27
Damn
Dislike Dislike
15
Dislike
Lol Lol
14
Lol
Like Like
19
Like
Love Love
9
Love
Win Win
18
Win
WTF WTF
30
WTF

Comments 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Chansey de beste Pokemon?

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image