BREAKING: Exclusief MEWTWO event komt eraan


Na het succesvolle water event, heeft Niantic plannen voor een exclusief Pokémon GO event waar Mewtwo zal gaan verschijnen. Volgens de berichten zal dit plaatsvinden in Tsurama Park in Nagoya, Japan. Dit exclusieve event staat gepland voor dit najaar.

[adsenseresponsive]


Dit Mewtwo evenement zal een tijdslimiet van 15 minuten hebben. Net als bij de vorige Pokemon Go evenementen, kan iedereen meedoen. Echter, er is maar 1 speler die Mewtwo aan het einde van het evenement kan vangen. Dat gezegd zijnde, zullen veel spelers denken dat het evenement oneerlijk is als er maar één iemand de legendarische Pokémon kan vangen. Volgens Niantic, zal iedereen een kans maken door Pokeballs te gooien maar zal er uiteindelijk één persoon de gelukkige zijn waarbij de vangst succesvol is.

[adsenseresponsive]


Like it? Share with your friends!

718 SHARES
361
718 SHARES, 361 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
133
Cry
Cute Cute
107
Cute
Damn Damn
412
Damn
Dislike Dislike
149
Dislike
Lol Lol
106
Lol
Like Like
266
Like
Love Love
117
Love
Win Win
115
Win
WTF WTF
305
WTF

Comments 7

  1. Wtf. Waarom moeten ze alles in Japan doen, eerst Lapras event, dan snorlax event, en nu een legendary event?! Ik ga niet helemaal naar Japan om daar een KANS te krijgen om mewtwo te vangen. Het zou leuk zijn als Niantic over in de wereld wat legendary’s te zetten.
    Het eerste wat ik dacht: de enige die een mewtwo gaat vangen, gaat zijn telefoon wel gestolen kunnen worden, want als zoveel mensen met een telefoon gaan komen, gaan er zeker wel wat dieven komen.

  2. Leuk, met 100 miljard mensen naar dat park…. zal japan blij mee zijn. Een kwartier? En 1 gelukkige. Hoeveel mensen trappen hier in?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BREAKING: Exclusief MEWTWO event komt eraan

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image