BREAKING: Eerste Nederlandse speler met compleet Pokédex!


Een primeur: De eerste Nederlandse speler met een compleet Pokédex! De 20 jarige Giovanni uit Den Helder is de eerste Nederlandse speler met een compleet Europees Pokédex. Het filmpje in dit artikel laat zien dat hij alle Pokémon heeft. Lees hier zijn verhaal en ervaringen.

Pokédex Compleet!

Mijn naam in de game is GioDoubleG, 20 jaar en een fanatieke Pokemon GO trainer.Ik heb het spel via de Amerikaanse App Store gedownload aangezien het spel pas dagen later in Nederland uit kwam en ik gewoon niet kon wachten met spelen.

[adsenseresponsive]

Mijn avontuur van inmiddels drie weken had zoals elke trainer toppen en dalen, bij mij denk ik iets meer toppen aangezien er aardig wat geluk bij kwam om binnen drie weken mijn Pokedex volledig te maken, op de dag van vandaag heb ik namelijk alle 145 Pokemon gevangen en gezien.

Hoe heb ik dit gedaan?

Ik heb momenteel vakantie, dus tijd was geen probleem. Daarnaast is het antwoord simpel: veel naar buiten gaan, elke Pokemon vangen (de teller zit rond de 4000) die je tegenkomt en vooral niet opgeven. Naarmate de eerste week voorbij ging zag ik dat ik al aardig tempo maakte. Ik ving de ene na de andere nieuwe Pokemon, ik had dit zelf gelukkig snel door, waardoor ik dus ook snel gebruik ging maken van de zogenaamde “Lucky Eggs”. Deze eieren leveren je dubbel XP op, wat hielp bij het levelen. Ik spendeerde ook wat geld aan dit spel, om vervolgens mijn verdiende Pokecoins (door middel van Gyms) en gekochte Pokecoins uit te geven aan Egg Incubators. Deze apparaatjes zorgen ervoor dat je naast je standaard Egg Incubator, nog een en nog een en nog een ei uit kunt broeden. Ik zorgde er dus voor dat ik altijd 9 eieren tegelijk uitbroedde, waardoor dit proces aardig versnelde.

Regionale Pokémon

De regionale Pokemon zoals Farfetch’d en Tauros heb ik door middel van eieren in mijn Pokedex gekregen. Je hoeft dus niet helemaal naar Amerika voor een Tauros, je hebt alleen een beetje geluk nodig. Ook heb ik veel Dratini’s uit mijn 10km eieren gekregen zoals jullie kunnen zien, maar niet alles kwam uit de eieren. Ondanks ze heel erg hielpen met het verzamelen van specifieke Candy’s voor verschillende Pokemon heb ik zelf mijn Lapras, Dragonite, Arcanine, Aerodactyl en Exeggutor gevangen en vergeet niet de vele evoluties. Dit beide komt vooral doordat in mijn stad waar ik woon twee hele goede spots zijn om Pokemon te vangen, een van deze spots is bij een oud Fort waar ik toch wel veel ‘rare’ Pokemon ben tegengekomen. De andere spot is omringd door 4 Pokestops die letterlijk dag en nacht een lure op zich hadden. Bij deze Pokestops kwamen dus veel Pokemon, dan nog weggelaten dat ik soms een incense deed om die extra Pokemon mee te pikken, er waren dus momenten dat ik constant wel twee of meerdere Pokemon om mij heen had en ik hoefde mij niet zorgen te maken om Pokeballs dankzij de Pokestops om mij heen!

[adsenseresponsive]

Zodoende kwam mijn Pokedex een heel eind, alleen de laatste loodjes waren het zwaarst, maar kort geleden is er een website uitgebracht genaamd pokevision.com (lees meer in dit artikel), die laat zien waar en hoelang Pokemon kunnen voorkomen in jouw omgeving. Veel mensen zien dit als een hack maar dit was gewoon nodig aangezien er al een tijdje zich de “three steps glitch” voortdeed. De laatste week kwam deze site ook nog eens met een filter, waardoor ik gewoon simpelweg de Pokemon die ik nog erg nodig had, in mijn geval die stomme slijmbal van een Grimer, kon aantonen en de rest kon ik wegfilteren. Ik raad deze site erg aan, aangezien de glitch nog steeds niet gefixt is en het gewoon super handig is!

Bedankt voor het lezen en ik hoop dat dit jullie zal helpen om jullie Pokedex compleet te maken! En laat even een like/abonnee of reactie achter op mijn Youtube video haha! Heb je vragen aan Giovanni? Stel ze hieronder!

Hieronder de video met het bewijs!

What's Your Reaction?
Cry Cry
15
Cry
Cute Cute
9
Cute
Damn Damn
46
Damn
Dislike Dislike
22
Dislike
Lol Lol
16
Lol
Like Like
39
Like
Love Love
20
Love
Win Win
27
Win
WTF WTF
48
WTF

Comments 33

  1. Met cheaten kom je een heel eind.
   720 eieren uitgebroed en nig geen enkele vanuit het buitenland gehad.
   Geen touros geen kangeroe en geen eendje met een prei in zijn handjes..

   Dus lul een eind verder aub

 1. Jonge hacker eerste klas! Niemand heeft deze jongen gezien bij willemsoord of fort kijkduin dikke lul koek. Laat eens een screenshot zien van je archievements. Xoxo

  1. Die kan je wel krijgen op die manier is namelijk de enige manier, naast dat je zelf naar de verschillende continenten gaat. Niet zo huilen dus.

 2. Hee Giovanni, heb je zo t adres van die 2 spots voor mij? Ik ga morgen naar texel toe en wil gerust een uitstapje den helder maken hiervoor!! Alvast bedankt!

 3. Volgens mij kan je inderdaad die Pokémon niet via eieren krijgen, wordt flink over gediscussieerd op Reddit en de posts van mensen die zeggen dat het wel zo is worden verwijderd…. helaas is Niantic hier ook niet duidelijk in.

  Verder kent niemand bij de Lure bij de onderzeëer Gio, hij zit er volgens mij nooit. Ook schiet ie als een gek door de levels heen de laatste paar dagen. Inmiddels is ie alweer Level 29

  Iets stinkt hier

 4. gelukkigste man ter wereld
  hebben 3 Pokemon met 0,5% drop rate in eieren, bron. @Pokemongo
  Ik heb al 1240 km ( niet lopen ik ben chauffeur) en opende 530 eieren en geen Tauros, Kangaskhan, Farfetch’d
  Ik heb 142 Pokemons

  gefeliciteerd met jou Pokedex 😉

 5. Het werd officieel bevestigd dat de regionale pokemons niet te verkrijgen zijn via eieren, door de ceo van niantic.Veel mensen zijn te goed gelovig en zoeken alles op via niet officiele bronnen.Indien we die allemaal moeten geloven dan was Gen2 nu al lang uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BREAKING: Eerste Nederlandse speler met compleet Pokédex!

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image