Bereid je voor op het Kerst event!


Kerst event Pokemon Go

Het event wat nu aan de gang is wordt door veel trainers gezien als het Kerst evenement. Maar waarom? In het verleden hebben we gezien dat er een Halloween event werd georganiseerd en vlak daarna een Daily Bonus event, gevolgd door het Thanksgiving event. Het maakt Niantic dus niet veel uit hoe vaak er een bepaald evenement georganiseerd wordt. Zelfs met het sponsorship met McDonald’s was er een klein evenement met verhoogde spawnrates van Pokemon.

[adsenseresponsive]

En dat is precies wat er met het huidige event aan de gang is. Want waarom wel een event bij het sponsorship met McDonald’s, maar niet bij andere sponsoren? Nou, het huidige event is geen Kerst evenement, maar een gesponsord event, namelijk dat van Starbucks en Sprint! We hebben allemaal in de gelekte memo van Starbucks gelezen dat er nieuwe Pokemon kwamen. Dit gebeurde niet op 8 december, doordat Niantic ook een sponsorship met Sprint aanging, en zodoende de releasedatum iets werd uitgesteld.

Het Kerst evenement zou het grootste event tot nu toe moeten worden. Niet alleen is het een grotere vakantie, ook valt het samen met het nieuwe jaar. Er zijn verschillende theorieën over de bonussen tijdens het event. Het lijkt niet meer dan logisch dat er een verhoogde spawnrate op ice-type Pokemon komt, zoals Slowpoke, Seel en Shellder. Andere bonus theorieën zijn dubbel zoveel candy, XP, stardust, verhoogd aantal items bij Pokestops en eieren waarvoor je minder hoeft te lopen voordat er een Pokemon uit komt.

[adsenseresponsive]

Spaar de komende dagen dus alvast wat coins, want voor je het weet heb je een aantal egg incubators nodig. Zorg ook dat je genoeg Pokeballs hebt, want met dubbele XP, candy en stardust is het handig om iedere Pokemon te vangen die je tegenkomt.

What's Your Reaction?
Cry Cry
1
Cry
Cute Cute
0
Cute
Damn Damn
2
Damn
Dislike Dislike
1
Dislike
Lol Lol
0
Lol
Like Like
0
Like
Love Love
1
Love
Win Win
0
Win
WTF WTF
0
WTF

Comments 6

  1. Echt gaaf zo’n event daar krijg je de spelende mensen die beetje gestopt zijn ook weer aan het spelen dat merk ik bij veel vriendinnen om me heen en ook vrienden dat maakt het ook voor mij weer leuk natuurlijk topper hoor

  2. Pikachu met kerstmuts zitten er volop. Inmiddels is het ook gelukt er een te evolueren en dan krijg je Raichu met een kerstmuts. Ik heb 1 Igglybuff uit een 2 km ei. Dat is nummer 174 en daarmee is mijn Pokédex ook uitgebreid tot dat nummer. Helaas uit alle andere eieren nog gewone Pokémon die ik al lang heb.

  3. Ik snap er niets van! Bij mij is er helemaal geen evenement gaande! Alleen pikachu met een kerstmuts maar verder totaal geen extra punten of eieren of wat dan ook!

  4. Ook nog steeds geen gratis incubator op 25 dec. bij de eerste draai gehad en ook alleen de kerstmuts op pichatu, wel zag ik dat je pakjes kunt kopen met ballen en incubators

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bereid je voor op het Kerst event!

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image