Aankondiging 18 februari is publiciteitsstunt


Aanplakbiljet Duitsland

Gisteren dachten we dat het eindelijk zover zou zijn. Generatie 2 komt naar Pokemon Go. Niantic startte een tijd geleden al met de implementatie van Gen 2 door de baby Pokemon toe te voegen. Pokemon trainers wachten al lang op de introductie van de overige Pokemon van generatie 2. Over drie dagen lijkt het wachten nabij, zo wilde een Pokemon trainer uit Duitsland ons laten geloven.

[adsenseresponsive]

Zoals de berichtgeving van gisteren al meldde: 18 februari is er ‘Eén van de beste Pokemon Go avonturen van Gold en Silver te beleven. Catch ‘em all, bij Höfe am Brühl (een winkelcentrum in Leipzig), 18 februari 14:00 uur.’’ Dat was de tekst die op een banner af te lezen was in het ‘Arbeit Shopping Center’ te leipzig.

De foto is afkomstig uit Duitsland en is daar opgehangen in een winkelcentrum in Leipzig. Dat winkelcentrum is deel van Unibail-Rodamco, dezelfde groep als de partner van Niantic in Europa.
Voorlopig heeft Niantic nog niets bevestigd, maar dat zijn we inmiddels wel van ze gewend. Ook mocht het zo zijn dat het winkelcentrum eerder op zoek was naar een persoon die op 18 februari flyers uit kan delen voor ‘een evenement’.

[adsenseresponsive]

Zojuist is er een nieuwe advertentie getoond van het event dat op 18 februari plaats gaat vinden in de mall. Op deze advertentie is echter het “Silver and Gold” stukje tekst verdwenen. Deze mensen wilden waarschijnlijk alleen maar veel publiciteit. Helaas moeten we constateren dat het dus niet gaat gebeuren. Spijtig, we wachten hier toch al zo lang op!

 

What's Your Reaction?
Cry Cry
28
Cry
Cute Cute
11
Cute
Damn Damn
35
Damn
Dislike Dislike
12
Dislike
Lol Lol
12
Lol
Like Like
29
Like
Love Love
12
Love
Win Win
11
Win
WTF WTF
30
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankondiging 18 februari is publiciteitsstunt

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image