84-jarige Pokémon Go Master!


Een 84 jarige vrouw genaamd Tan Nai Keow ( nee dat is geen Pokémon naam ) uit Singapore heeft momenteel al alle 237 verschillende Pokémon gevangen die in de regio beschikbaar zijn. Ze speelt het spel slechts sinds afgelopen maart, dit jaar.

Het liefst loopt of fietst mevrouw Tan dagelijks in de Chinese tuin van Jorong East voor elke dag een uur en vangt ze veel diverse Pokémon. De Pokémon Trainer speelt elke dag zo’n 1-2 uur Pokémon Go op haar Iphone 7 Plus. Volgens haar blijft ze door het spel goed actief en fit op oudere leeftijd.

Ze vertelde: ‘ Des te meer ik leerde van het spel, des te meer mijn liefde groeide voor het spel. Ik voel me niet meer zo eenzaam als voorheen door elke dag te spelen, ik vergeet de ellende om mij heen en ga er dagelijks lekker op uit!’

 

Ze vind de meeste Pokémon dan ook erg schattig ook al weet ze van veel Pokémon niet eens hoe ze de naam uit moet spreken omdat velen in ’t Engels zijn. Maar ze weet toch wel goed hoe dat ze de Pokémon kan vangen. Haar doel momenteel is om level 35 te behalen.

Wie van jullie zou nog steeds Pokémon Go spelen op je 84ste leeftijd?

Zie hier de video:

 

 

 

 


Like it? Share with your friends!

38
, 38 points
What's Your Reaction?
Cry Cry
5
Cry
Cute Cute
8
Cute
Damn Damn
21
Damn
Dislike Dislike
5
Dislike
Lol Lol
3
Lol
Like Like
16
Like
Love Love
8
Love
Win Win
10
Win
WTF WTF
12
WTF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

84-jarige Pokémon Go Master!

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image