10 kilometer eieren


10 kilometer eieren

De afgelopen maanden is Niantic niet bepaald gul geweest rondom het verkrijgen van 10 kilometer eieren. Althans, voor mij dan. Vanaf de dag dat het spel is uitgekomen tot vorige week heb ik slechts drie keer een 10 kilometer ei gekregen. Voor een speler van level 26 is dit weinig, te bedenken dat mijn neefje van level 10 op zijn eerste speeldag direct twee 10 kilometer eieren kreeg. Maar goed, vier 10 kilometer eieren hoeven niet slecht te zijn, als er maar een zeldzame Pokemon in zit. Een Lapras, een Snorlax, daar was ik naar op zoek. Maar met een Onix, Dratini en Eevee vielen deze egg hatches vies tegen.

10 kilometer eieren

In de afgelopen week is mijn ongeluk gelukkig afgenomen. In vijf achtereenvolgende dagen heb ik  vijf 10km eieren gekregen en uit laten komen! Maar gezien mijn pech met 1 kilometer eieren, moest ik niet teveel verwachten van de uitkomst van al deze eieren. En hoewel ik er dus niet veel van verwachtte, viel het eerste ei toch wel tegen: een Pinsir. De Pokemon die ik al vaak genoeg in het wild heb gevangen.  Ook het tweede ei van de reeks van vijf was teleurstellend: Electabuzz. Niet een Pokemon waar je niets aan hebt, want in Generation 2 kun je de pre-evolutie, Elekid, evolueren met voldoende candy. Laat ik hier dan ook al 63 candy van hebben, door de grote hoeveelheid spawns van Electabuzz in Ommoord.

Het derde 10km ei dan. De kans op een Lapras of Snorlax zou toch steeds groter moeten worden. Maar nee hoor… weer een Pinsir! Maar goed, snel vergeten en op naar het volgende 10km ei. Gelukkig had ik die dag al een paar goede Pokemon gevangen, dus dat verzachtte de pijn.

Dag 4

Maar de vierde dag was het geluk dan eindelijk aan mijn zijde. Een ei stond op het punt om uit te komen. En wat kwam er uit… Machop?! Huh?! Een 5km ei dat tegelijkertijd met een 10 kilometer ei uit kwam. Direct erachteraan het 10 kilometer ei. Spannend… Hitmonchan! Misschien niet de zeldzaamste Pokemon die je in een 10km ei kan treffen, maar voor mij was dit een nieuwe aanwinst voor mijn Pokedex. Prima dus.

Alweer aangekomen bij het laatste 10km ei van deze reeks, had ik inmiddels weer wat goede hoop. Na zes teleurstellingen, was de Hitmonchan in het zevende ei hoopgevend. En daar was het moment dan. Het 10 kilometer ei stond op het punt om uit te komen. JA! EIN-DE-LIJK, een SNORLAX! Wat was  ik blij: de Pokemon die ik al zo lang wilde hebben! Snorlax, cp1739, welkom bij het team. Dat je maar geluk mag brengen voor alle volgende egg hatches.

Geschreven door Jimmy R. een fervent Pokemon trainer.

 

What's Your Reaction?
Cry Cry
1
Cry
Cute Cute
1
Cute
Damn Damn
12
Damn
Dislike Dislike
5
Dislike
Lol Lol
1
Lol
Like Like
5
Like
Love Love
1
Love
Win Win
2
Win
WTF WTF
4
WTF

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 kilometer eieren

log in

Become a part of our community!

reset password

Back to
log in
Choose A Format
Story
Video
Image